joi, 2 ianuarie 2014

2014

V-ați venitără în fire?
Cum le-am mai zis eu unor amici, am gândit că nimerit ar fi să las să treacă o zi-două. Poate încă mai circulă prin sinapse o muzică, o șoaptă ori un buchet de tămâioasă. Trag nădejde că oți fi lăsat în urmă acordurile periniței și veți fi scăpat de bătăturile de la pantofii cei noi. Vă e limpede acum, nu-i așa, că ați pășit deja într-un An Nou-Nouț.
Sper că veți fi spart destule pahare, că veți fi făcut curat prin cotloanele umbroase pe unde s-au aciuat trecutele tristeți pentru că, dragii mei prieteni dragi, în ce privește Anul ăsta Proaspăt, am făcut eu demersuri unde trebuie și vă spun sigur că veți avea bunătăți pe alese și sănătate din belșug. 
Să vă fie bine!

Ștefan,

02.01.2014

5 comentarii:

 1. La mulţi ani şi aşa să-ţi fie gura aurită ! Iar de vor fi rămas niscai pulberi de necazuri, se vor duce odată cu praful de prin toate cele cotloane dereticate de mâini harnice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si tie sa iti fie bine, Stefan.
  Sa ne faca cine trebuie un dar din gandurile tale.
  In rest...plin de Feteasca Neagra, indesat pana'n calcaie de mataraie lungi pline cu de toate, scarbit din cale afara de oarece zeci de kile in plus, chiar asteptam sa incep un an proaspat si sa ma duc la... munca, sincer.
  La Multi Ani!!! Aceleasi ganduri bune si pentru cei dragi tie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. La Mulți Ani, Ștefan!
  Îți mulțumesc pentru demersurile făcute acolo sus, și în numele meu. :) De felul meu, sunt optimist, așa că nu mă îndoiesc că Anul cel Nou ne va aduce tuturor un strop din toate cele câte ne dorim. Un strop, mai mulți, cum va fi să fie. La fel și pentru tine, prieten drag.
  Și, ca să-ți răspund urării de final - Deie Domnul!

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere